Chalmers Writing Centre

Moa Byström

Jag heter Moa Byström och går nu andra året på kandidatprogrammet Offentlig förvaltning vid Göteborgs universitet. Min bakgrund inom skrivande är bland annat skrivarlinjen på Skurups folkhögskola. Efter skrivarlinjen gick jag grundkursen Skriva på Göteborgs universitet. Jag har även skrivit krönikor i GT/Expressen och drivit en egen läxhjälp vilket lärt mig lite om hur både pedagogik och skrivande fungerar. Jag handleder i första hand på svenska, men hjälper gärna till med främst struktur och källor gällande engelska texter.

My name is Moa Byström and I am currently in my second year of the Bachelor’s programme of Politics and Public Administration at Gothenburg University. My writing background includes one year of writing studies at a writing programme in Skurup, Skåne and a Non Fiction Writing course at Gothenburg university. I have written articles in the local paper GT/Expressen and I started and ran homework help class for high school kids, something that taught me a little bit about pedagogy and how writing works.
I prefer to tutor in Swedish, but I'm happy to discuss structural issues, referencing and other aspects of texts in English too.

Tutoring language: Swedish, (English)